Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Zeci de abateri contravenționale și două infracțiuni depistate de polițiști la Târgul Căciulilor din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Manifestarea tradiţională „Târgul Căciulilor” de la Blaj, s-a desfășurat într-un climat de siguranţă publică adecvat. Poliţiştii au constatat 52 de abateri contravenţionale şi două infracţiuni.

blaj1În perioada 5-6 decembrie a.c., peste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţie Municipiului Blaj şi de la secţiile de poliţie rurală arondate Poliţiei Municipiului Blaj, din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice şi arme, explozivi, substanţe periculoase au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit precum şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, cu ocazia „Târgului Căciulilor” ce a avut loc în municipiul Blaj.

blaj2În cadrul acestei acţiuni au fost constatate şi sancţionate, 52 de abateri contravenţionale, din care 30 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 13 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor şi 4 la alte acte normative.

Totodată au fost constatate două infracțiuni din care una la regimul circulaţiei rutiere şi una la legea privind mărcile şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.263 lei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea