Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Vrei o nuntă perfectă? Zeci de agenți economici te așteaptă la Târgul de nunți “Oraşul Mirilor”, la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Comercial Alba Mall se transformă în acest weekend, 20-22 februarie, în ”Orașul Mirilor”. De ce trebuie să vizitezi ”Târgul de nunți” – cel mai important eveniment dedicat viitorilor miri, dar și profesioniștilor din domeniu? Pentru că găsești Orasul Mirilor04tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea unei nunți perfecte: de la restaurante la limuzine, de la rochii la fracuri, de la apă la şampanie, de la aperitive la fantezii culinare, de la filmări la poze şi de la sunet la lumini şi artificii. La Alba Mall, ai totul inclus.

Numai în 2014, în Alba Iulia, s-au oficiat peste 400 de mariaje, pentru a căror reuşită şi-au dat concursul peste 20 de agenţi economici. În functie de stilul, personalitatea şi posibilităţile fiecăruia, piaţa organizatorilor de nunţi din Alba Iulia a totalizat într-un singur an afaceri de aproximativ 4 milioane de euro.

Prin urmare, “cel mai important pas din viaţă” nu mai este de mult o întâmplare în organizare, oscilând între clasic şi tematic, iar ceremoniile au devenit adevărate probe de creativitate şi profesionalism pentru organizatori.

“Orasul Mirilor” este un reper pentru toţi cei implicaţi în organizarea unei nunţi, indiferent că vorbim de cei ce vor fi în centrul atenţiei sau de cei din spatele evenimentului.

Nu rata a 7-a ediție a evenimentului ”Orașul Mirilor”.

[nggallery id=41]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea