Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Voluntarii Asociaţiei SM Speromax Alba, premiaţi pentru activitatea din 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gala Voluntarilor Speromax 201431După un an de activitate în care au ajutat de bună voie persoanele cu dizabilităţi locomotorii a venit şi rândul lor, al voluntarilor Asociaţiei SM Speromax Alba, cărora li s-a răsplătit efortul, chiar de conducerea asociaţiei.

În semn de recunoştinţă şi apreciere pentru implicare, munca şi pasiunea depusă în cadrul asociaţiei, pe parcursul anului 2013, voluntarii au primit astăzi câte o diplomă şi sincerele aprecieri din partea membrilor asociaţiei.

Evenimentul a fost de promovare a voluntariatului, în speţă voluntariatul pentru pacienţii cu scleroză multiplă. Suntem la a 3-a gală, dorim să facem o chestie publică pentru a promova ideea de voluntariat şi implicarea comunitară. Fie că lupţi pentru mediu, pentru protecţia animalelor sau pentru persoanele cu probleme de sănătate este bine pentru dezvoltarea tinerilor să facă voluntariat”, a spus preşedintele SM Speromax, Dragoş Zaharia.

În număr de 30, voluntarii SM Speromax Alba sunt: Denisa Goţia, Teodora Cucerzan, Bogdan Borza, Florina Dărămuş, Elena Obrejan, Octavian Crişan, Natalia Bogdan, Roxana Mircea, Marina Goia, Lorena Moldovan, Andreea Chisbac, Alexandra Cocoş, Vlad Călin, Andreea Cordon, Paul Marius, Corina Muntean, Mihai Arsîn Monica Fărcăşan, Raluca Loghin, Ligia Badea, Cristian Fleşeriu, Alexandru Lascuş, Anamaria Marit, Maria Leah, Ana Maria Szell Alin Ganga, Ioana Szell, Alex Popa, Diana Maruneac, Alina Danciu.

Gala a fost prezentată de Alexandra Mateş şi Nicu Popescu.

[nggallery id=1055]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea