Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș 3-0 | Campioana, a treia victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș 3-0

Volei Alba Blaj s-a impus în fața fanilor cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-21), în partida din etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin cu Medicina Tg. Mureș.

Partida, care a durat 69 de minute, a reprezentat o repetiție cu public pentru deținătoarea titlului înaintea restanței de miercuri, 7 februarie, în deplasare, cu CSM București (ora 18.00). O dispută în care Stevan Ljubičic a folosit aceeași formulă de echipă, fără a efectua modificări.

Campioana în exercițiu a avut destul de mult de muncă pentru se impune în primul parțial, al doilea set fiind adjudecat fără probleme. În al treilea set formația vizitatoare s-a ținut scai de oponentele din Blaj, care au avut, în ciuda acestei opoziții, câștig de cauză.

Bogumila Biarda a reușit cele mai multe puncte, 17, pentru echipa învingătoare, urmată de Isidora Kockarević – 15, iar de partea cealaltă s-a distins Esdelle Krystle – 16 puncte.

A fost a treia victorie la rând repurtată în întrecerea internă în contul formației din „Mica Romă”, care a ajuns pe locul secund al ierarhiei, profitând de faptul că jocul CSO Voluntari – CSM Târgoviște a fost amânat la solicitarea oaspetelor, din pricina gripei.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 14 puncte, Lora Kitipova – 4, Raisa Ioan – 3, Bogumila Biarda – 17, Isidora Kockarević – 15, Nneka Onyejekwe – 5, Paula Partnoi (l), Britt Rampelberg (l); (nu au intrat Iman Isanović, Jovana Kocić, Iarina Axinte, Drussyla Costa). Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea