Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a câștigat, în premieră, Supercupa României, după 3-1 cu campioana CSM Târgoviște

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, scor 3-1 (25-15, 22-25, 25-15, 25-16), la Brașov, pe campioana CSM Târgoviște.

La debutul antrenorului Stevan Ljubičić pe banca tehnică, echipa din „Mica Romă” s-a impus de justețe, după o confruntare controlată în marea-i majoritate cu autoritate, cu excepția setului secund, ce a fost mai echilibrat. Un start excelent de sezon pentru echipa din Alba, care câștigat după 102 minunte de joc, Volei Alba Blaj trecându-și în palmares acest trofeu, al 9-lea din panoplie (5 campionate și trei Cupe ale României). Cu cele mai multe puncte realizate de secunzii Dimitrova (fosta echipieră a campioanei) și Strantzali, a fost și o revanșă a formației blăjene în fața rivalei ce a câțtigat toate cele 4 jocuri directe din Divizia A1, când a cucerit în premieră titlul.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova, Nađa Ninković, Olga Strantzali, Victoriia Russu, Jovana Kocić, Slađana Mirković, Milica Ivković – libero; au mai intrat Daiana Roman, Sorina Miclăuș, Andra Artin, Andreea Ispas – libero ; Noemi Moldovan, Jovana Cirković (absente Iarina Axinte, Ștefania Cheluță, locul șase la Campionatul Mondial cu reprezentativa României Under 18). Primul joc din următoarea ediție a Diviziei A1 se va disputa sâmbătă, 9 octombrie, la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”, cu CSM Lugoj.

Este primul trofeu pus în joc, unul dorit de rivalele la supremația în voleiul feminin autohton. Echipa din “Mica Romă” dispută o nouă partidă oficială după o pauză de mai bine de 5 luni confruntarea însemnând și debutul pe banca tehnică a sârbului Stevan Ljubičić, cel ce l-a înlocuit în intersezon pe Darko Zakoč, antrenorul ce a scris istorie la Blaj, legându-și numele de toate performanțele din ultimul deceniu, interne și internaționale.

Sursa foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea