Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Zonă de picnic pentru locuitorii orașului Teiuș, amenajată de Primărie, pe malul râului Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din orașul Teiuș, administrația locală a amenajat o zonă de picnic, astfel încât cetățenii să aibă un spațiu unde să își petreacă timpul liber, unde să se relaxeze sau să iasă la iarbă verde.

Zona de picnic a fost amenajată pe malul Mureșului și îi așteaptă pe locuitorii din Teiuș, care până la ora actuală nu s-au bucurat de o astfel de zonă special amenajată în acest sens, motiv pentru care dministrația locală a luat decizia de a amenaja una.

”Teiușul este un oraș care nu se dezvoltă doar în interiorul lui, în zona centrului civic, spune edilul Mirel Vasile Hălălai. Orașul se dezvoltă și în ramificațiile sale, în extremitățile sale.
Zona de picnic a orașului Teiuș edificată în urmă cu 4 ani, este o zonă făcută pentru folosul și relaxarea, agrementul teiușenilor și nu numai. Beneficiem de o zonă extraordinară, beneficiem de râul Mureș care este o binecuvântare pentru noi și pentru întreaga regiune.

YouTube video

Tocmai pentru acest lucru am considerat necesar ca pe locul unei foste gropi de gunoi, în care fiecare își arunca propriile reziduri, să amenajăm un loc frumos, un loc în care, la sfârșit de săptămână, după-masa sau când avem timp, să putem veni și să ne relaxăm câteva minute.
Zona de picnic a orașului Teiuș este situată în vecinătatea podului rutier, edificat anul trecut, peste râul Mureș, o realizare epocală pentru oamenii noștri, nu numai din satele Căpud și Pețelca, ci și din orașul nostru, legând trainic cele două maluri ale Mureșului.

Ne propunem să extindem în continuare această zonă de picnic. Ceea ce s-a făcut aici, s-a făcut pe puterile locale și încercăm încet, încet să aducem cât mai mulți oameni aici în zona noastră, atât de frumoasă a Mureșului, zona de picnic a orașului Teiuș”, spune primarul orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea