Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO: Ziua Porților deschise la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia. Cadouri, păjiturele și multe surprize pentru viitorii preșcolari

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia a organizat marți, 14 mai, o serie de activităţi la care au fost invitaţi atât părinții cât și copilașii care din toamnă vor să treacă pragul instituției de învățământ.

Ziua Porților deschise la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia a fost dedicată părinților și copilașilor care doresc să devină grădinari din toamnă și care marți au fost oaspeții grădiniței, unde au participat la activități interesante desfășurate de preșcolarii celor patru grupe.

YouTube video

Cadrele didactice au întâmpinat călduros părinții, bunicii, frații mai mici, în sălile de grupă, spunându-le acestora cât de importante sunt rutinele și deprinderile care se formează în programul zilnic al copilului.

Cu toții au avut ocazia să cunoască doamnele educatoare care vor prelua grupele mici din anul școlar viitor. Preșcolarii le-au pregătit MICILOR vizitatori cadouri confecționate de ei: albinuțe, coronițe cu fluturași, floricele, prăjiturile.

Le mulțumim că au fost alături de noi si îi așteptăm la înscrieri începând cu 20.05.2019.

[nggallery id=7106]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea