Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Ziua Națională a Contabilului Român 2016, sărbătorită la Alba Iulia. PREMIILE acordate de CECCAR Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

ziua-contabilului-la-alba-iulia04Filiala Alba a experților contabili și contabililor autorizați din România a sărbătorit, miercuri, Ziua Națională a Contabilului Român, în sala de conferințe a Hotelului Parc.

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Contabilului Român a cuprins intervenții ale invitaților şi ale conducerii CECCAR Alba. În deschiderea evenimentului, a adresat un mesaj de bun venit ec. Gheorghe Ştef, preşedintele CECCAR Alba, iar apoi a fost prezentat mesajul Consiliului superior al corpului, urmat de mesajele oficialităților locale. Înainte de 1990 era un corp contabil format din 15 membri, acum sunt peste 600, a menționat ec. Gheorghe Ştef.

Potrivit ec. Cornel Suciu, Fiscul e deschis discuțiilor cu contabilii, astfel încât documentele depuse să fie perfect legale. ”Am o nemulțumire, aceea că am reușit să ne scindăm în evaluatori, auditori, experți contabili, consultanți fiscali etc, a spus acesta. Avocatul Mihai Baco, decanul Baroului Alba, a amintit că dezbinarea e o boală grea și în avocatură și a precizat că aceste profesii provoacă disensiuni între oameni.

Prezentă la eveniment,  Mihaela Albu, prefectul județului Alba, a adresat felicitări contabililor și mult succes în activitatea de zi cu zi.

Au primit plachete aniversare la 95 de ani de la înființarea CECCAR: Gheorghe Ștef – președintele Filialei Alba a CECCAR, Nicolae Todea – prof. univ. la Universitatea ”1 Decembrie 1918” care a fost vicepreședintele filialei până în anul 2000 și președinte până în 2005, Aurel Zisu, care are două mandate de președinte al CECCAR și unu de vicepreședinte, iar cel de-al patrulea premiant a fost Tamaş Szora Attila – președinte interimar al CECCAR Alba în perioada 2015-2016.

În topul celor mai bune societăți membre ale CECCAR se regăsesc: Asistență Cont SRL – LOCUL 1, YTRIU Consult SRL – locul 2 și Contexp SRL alături de Contfin Consult SRL – locul 3.

Festivitatea a luat sfârşit cu o poză de grup, cu mulțumiri şi aprecieri din partea premianților. Felicitări contabililor și experților autorizați și mult succes în activitatea de fiecare zi.

[nggallery id=2686]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 07 iulie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Bera Larisa

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 07 iulie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 07 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea