FOTO, VIDEO| Ziua Europei, dedicată unităţii europene sărbătorită de mai multe grădinițe din Alba și din țară

În trecut erau organizate foarte multe activități, spectacole, evenimente sportive, dar anul acesta sunt amânate, dar noi ne incapățânăm și le organizăm oniline. În urma cu o săptămână am organizat acest eveniment iar copiii sprijiniți de părinți, și cadre didactice au încercat să afle mai multe informaţii despre : EUROPA si STEAGUL EUROPEAN – pentru că în această perioadă dificilă educaţia realizată în familie are o importanţă deosebită.

Tot ei, indrumati de parinti si cadre dactice au ales modalităţile pe care le-au considerat cele mai potrivite pentru desfăşurarea activităților legate de tema propusă.

ELIT

Vreau sa mulțumesc pe această cale participanților din toata țara, care s-au alăturat evenimentului: Alba Iulia: Gradinita cu p.p.nr.9- organizatoare; Grădiniță Dumbrava Minunată, Alba Iulia; Aiud: Gradinița Primii Pași- Grupa ‘Bufnitele Intelepte’; Ocna Mureș: Gradinita cu p.p.nr.6; Cugir: Gradinita cu P.N.Vinerea; București: Gradinita ‘ Floare Albastra’; Brăila, Buzău: Gradinita cu P.P.nr.1; Ciurila-Cluj: Scoala Generală .

Mihail David - 2020

Multumesc copilașilor si părinților acestora, cadrelor didactice si tuturor, care sustin activitățile copilașilor pentru a depăși cu ușurință această perioadă!
Cu stima, Edina – cetățean european

Toate posturile cu participanții se pot urmări în eveniment!
https://facebook.com/events/s/ziua-europei-9-mai-2020/319325375718199/?ti=cl

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...