Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Ziua Europei, dedicată unităţii europene sărbătorită de mai multe grădinițe din Alba și din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În trecut erau organizate foarte multe activități, spectacole, evenimente sportive, dar anul acesta sunt amânate, dar noi ne incapățânăm și le organizăm oniline. În urma cu o săptămână am organizat acest eveniment iar copiii sprijiniți de părinți, și cadre didactice au încercat să afle mai multe informaţii despre : EUROPA si STEAGUL EUROPEAN – pentru că în această perioadă dificilă educaţia realizată în familie are o importanţă deosebită.

Tot ei, indrumati de parinti si cadre dactice au ales modalităţile pe care le-au considerat cele mai potrivite pentru desfăşurarea activităților legate de tema propusă.

YouTube video

Vreau sa mulțumesc pe această cale participanților din toata țara, care s-au alăturat evenimentului: Alba Iulia: Gradinita cu p.p.nr.9- organizatoare; Grădiniță Dumbrava Minunată, Alba Iulia; Aiud: Gradinița Primii Pași- Grupa ‘Bufnitele Intelepte’; Ocna Mureș: Gradinita cu p.p.nr.6; Cugir: Gradinita cu P.N.Vinerea; București: Gradinita ‘ Floare Albastra’; Brăila, Buzău: Gradinita cu P.P.nr.1; Ciurila-Cluj: Scoala Generală .

Multumesc copilașilor si părinților acestora, cadrelor didactice si tuturor, care sustin activitățile copilașilor pentru a depăși cu ușurință această perioadă!
Cu stima, Edina – cetățean european

Toate posturile cu participanții se pot urmări în eveniment!
https://facebook.com/events/s/ziua-europei-9-mai-2020/319325375718199/?ti=cl


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest Un bărbat care a amenințat cu moartea 3 polițiști, care au intervenit după ce acesta a produs un accident rutier, a fost condamnat penal pentru ultraj. Faptele pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea