FOTO, VIDEO| Ziua Eroilor marcată la Alba Iulia prin depuneri de coroane individual, fără a fi organizat un eveniment propriu-zis

În fiecare an, Ziua Eroilor este sărbătorită în Sfânta zi a Înălţării Domnului. Deşi anul acesta nu a fost organizată o ceremonie propriu-zisă, mai mulți reprezentanți ai instituțiilor din Alba Iulia și partidelor politice au depus individual coroane de flori la monumentul de la Cimitirul Eroilor.

ELIT

Printre cei care au dorit să aducă un omagiu memoriei celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului, s-au numărat și Președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, Prefectul Nicolae Albu și candidatul USR la Primăria Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Mihail David - 2020

Instituția Prefectului a anunțat încă de miercuri că, având în vedere contextul epidemiologic actual şi recomandările specifice stării de alertă, manifestările dedicate Zilei Eroilor se vor desfăşura fără a fi organizat un eveniment propriu-zis.

Depunerile de coroane și jerbe de flori s-au făcut individual (pe instituţie, asociaţie, sau oricare altă entitate), cu respectarea tuturor prevederilor aferente stării de alertă. Ceremonialele religioase au fost susţinute de reprezentanţii fiecărui cult, la propriile lăcaşe de cult.

Prin organizarea acestei manifestari s-a dorit marcarea acestui eveniment important – Ziua Eroilor, cat si protejarea participantilor si evitarea riscului de contamiare cu Coronavirus.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...