Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Ziarul „Unirea”, la temelia noii investiţii Daimler de la Sebeş. Punerea pietrei – moment spectacular

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piatra de temelie Dimler Sebes013Un moment special în cadrul evenimentului de inaugurare a lucrărillor de construcţie la cea de-a treia fabrică Daimler în Sebeş, ce a avut loc vineri în prezenţa premierului României, Victor Ponta, l-a constituit punerea pietrei de temelie a noii investiţii. Aducerea pe scenă a acesteia, dar şi aşezarea de obiecte simbolice în interiorul ei a reprezentat un adevărat spectacol, ce i-a surprins chiar şi pe oficialii companiei şi invitaţii aflaţi pe podium. Între obiectele de preţ puse să dăinuie pentru viitorime s-a aflat şi Ziarul Unirea, aşezat de către Boris Billich, preşedintele Mercedes Benz România, lucru ce ne onorează în mod deosebit.

După proiecția unui scurt film de prezentare al investiției companiei Daimler în România şi la finalul discursurilor, oficialii companiei şi invitaţii au fost chemaţi pe scenă pentru punctul “forte” al evenimentului, şi anume punerea pietrei de temelie.

Pe ritmuri muzicale, ascunsă într-o perdea de fum, pe podiumul oficial de inaugurare a “răsărit” ca prin farmec  piatra de temelie a viitoarei fabrici pentru asamblarea cutiilor de viteză cu 9 trepte. Într-un adevărat ritual, au Piatra de temelie Dimler Sebes008aşezat în interiorul acesteia obiecte simbolice premierul Victor Ponta, preşedintele CEO Mercedes Benz România –  Boris Billich, directorul General al Star Transmission –  Bernd Krottmayer, Markus Schafer – membru în Consiliul de Administraţie Daimler, directorul de Producţie pentru Sisteme de Transmisie a Mercedes-Benz şi al Fabricii Mercedes-Benz din Untertürkheim –  Peter Schabert, ambasadorul Germaniei la Bucureşti, – Werner Hans Lauk şi  primarul Sebeşului, Alexandru Dăncilă.

Rând pe rând au fost aşezate o roată dinţată, diploma care a atestat piatra de temelie, un breloc, planul de construcţie a noii fabrici, şuruburi. A urmat momentul în care Boris Billich, preşedintele Mercedes Benz România ne-a făcut o adevărată onoare,  introducând între obiectele simbolice Ziarul „Unirea”, ediţia la zi (din 4 aprile 2014), iar premierul Victor Ponta a încheiat ceremonia prin punerea unui săculeţ cu bani, pentru a da spor noii mari investiţii. La final, obiectele au fost închise în piatra de temelie cu  o plăcuţă aurie pe care s-au semnat reprezentanţii companiei şi invitaţii.

 Nutrim speranţa ca investiţia să fie una de succes şi Ziarul Unirea să le poarte noroc.

Să fie într-un ceas bun!

Citiţi şi „Daimler Mercedes a inaugurat în Sebeş construcţia unei noi fabrici de cutii de viteze. Au participat Ponta, Tiriac şi Niţă”

[nggallery id=1415]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea