Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ VIDEO: Zeci de motociclişti fac un tur al oraşului într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de motociclişti s-au strâns astăzi, începând cu ora 18.30, în spatele benzinăriei OMV, de lângă stadionul Cetate din Alba Iulia pentru a lua parte la Campania Împotriva Accidentelor iniţiată de Asociaţia “Apulum Bikers”, cu ocazia „Zilelor Oraşului”.

Scopul campaniei realizate de motociclişti este să-i atenţioneze pe şoferi că şi ei fac parte din trafic şi că au aceleaşi drepturi. Membrii Asociaţiei au împărţit flyere tuturor celor prezenţi cu mesajul „Respect Reciproc în Trafic”.

Motociclişti au format o coloană şi s-au îndreptat spre zona Ampoi III, au înaintat spre Centrul Comercial Alba Mall, Magazinul “Unirea” şi vor urca apoi spre Piaţa Cetăţii, unde se desfăşoară şi Zilele Oraşului.

După cum ne-au declarat organizatorii, marşul a fost legal, autorizat de către Primăria Municipiului Alba Iulia şi s-a  desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea