Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL la Sebeș: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce s-a izbit violent cu mașina de un sens giratoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier MORTAL la Sebeș: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce s-a izbit violent cu mașina de un sens giratoriu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 15 ianuarie, în jurul orei 19.30 în municipiul Sebeș.

Secția de pompieri Sebes intervine cu un modul de descarcerare și o autospecială pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Sebeș, zona Petrom.

Citește și: Cine este tânărul de doar 21 de ani din Sebeș care și-a pierdut viața IERI într-un accident rutier: „A fost un băiat foarte cumsecade”

YouTube video

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier din care a rezultat o persoană posibil încarcerată.

UPDATE 16 ianuarie: La data de 15 ianuarie 2023, în jurul orei 20,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un sens giratoriu din municipiul Sebeș, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia conducătorul unui autoturism a rămas încarcerat.

Citește și: Momentul accidentului ÎNFIORĂTOR de la Sebeș, surprins de camere de supraveghere. Imagini cu impact emoțional

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că evenimentul rutier a avut loc la intrarea în sensul giratoriu.

Un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Sibiu – Sebeș, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu din intersecția străzilor Lucian Blaga cu Drumul Sibiului, răsturnându-se pe acesta.

În urma impactului, tânărul de 21 de ani a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, a fost declarat decedat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând a se stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.

UPDATE 21.13: Din nefericire, șoferul în vârstă de 21 de ani, din Sebeș, a decedat în urma accidentului.

UPDATE 20.30: Persoana a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical. Aceasta se afla în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare.

UPDATE 20.22: În autoturism este o persoana, inconștientă, încarcerată. Se lucrează la descarcerarea și extragerea acesteia din autoturism. Totodată, la locul accidentului se deplasează și o ambulanță SAJ cu medic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea