Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL la Sebeș: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce s-a izbit violent cu mașina de un sens giratoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier MORTAL la Sebeș: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce s-a izbit violent cu mașina de un sens giratoriu

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 15 ianuarie, în jurul orei 19.30 în municipiul Sebeș.

Secția de pompieri Sebes intervine cu un modul de descarcerare și o autospecială pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Sebeș, zona Petrom.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Cine este tânărul de doar 21 de ani din Sebeș care și-a pierdut viața IERI într-un accident rutier: „A fost un băiat foarte cumsecade”

YouTube video

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier din care a rezultat o persoană posibil încarcerată.

UPDATE 16 ianuarie: La data de 15 ianuarie 2023, în jurul orei 20,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un sens giratoriu din municipiul Sebeș, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia conducătorul unui autoturism a rămas încarcerat.

Citește și: Momentul accidentului ÎNFIORĂTOR de la Sebeș, surprins de camere de supraveghere. Imagini cu impact emoțional

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că evenimentul rutier a avut loc la intrarea în sensul giratoriu.

Un tânăr de 21 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Sibiu – Sebeș, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu din intersecția străzilor Lucian Blaga cu Drumul Sibiului, răsturnându-se pe acesta.

În urma impactului, tânărul de 21 de ani a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, a fost declarat decedat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând a se stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.

UPDATE 21.13: Din nefericire, șoferul în vârstă de 21 de ani, din Sebeș, a decedat în urma accidentului.

UPDATE 20.30: Persoana a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical. Aceasta se afla în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare.

UPDATE 20.22: În autoturism este o persoana, inconștientă, încarcerată. Se lucrează la descarcerarea și extragerea acesteia din autoturism. Totodată, la locul accidentului se deplasează și o ambulanță SAJ cu medic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea