Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: SC Jidvei, sponsor oficial al Final Four-ului Champions League de la București | 50.000 de euro pentru cel mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC Jidvei, renumita companie de vinuri este sponsorul oficial al Final Four-ului Champions League la volei feminin, cel mai important eveniment sportiv organizat în ultimele decenii în România, turneu care se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din București, competiție majoră la care participă și Volei Alba Blaj, „mândria județului”.

Parafarea oficială a parteneriatului între Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj și compania Jidvei, liderul pieței de vinuri din România, a avut loc miercuri, la castelul “Bethlen-Haller” din Cetatea de Baltă, cu prilejul unei conferințe de presă la care au fost prezenți Claudiu Necșulescu, președintele companiei și Gheorghe Valentin Rotar, primarul muncipiului Blaj, moment în cadrul căruia a fost prezentat și trofeul Ligii Campionilor.

YouTube video

Final Four-ul Champions League, cel mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii în România, ce se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din Capitală, are parte de un sponsor de seamă. SC Jidvei va fi sponsorul principal al competiției continentale ce opune cele mai bune patru echipe de pe “Bătrânul Continent”, între care și Volei Alba Blaj, “mândria județului”.

YouTube video

 

Sergiu Ștefănescu:Mulțumim gazdelor, domnului Claudiu Necșulescu, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment care leagă și mai mult compania Jidvei și CSM Volei Alba Blaj cu ocazia desfășurării celui mai important eveniment sportiv al ultimilor ani, Final Four-ul. (…) Compania Jidvei a fost alături de noi încă de la început, din 2011, brandul și sigla Jidvei este pe tricourile noastre. Cel mai bun vin și cea mai bună echipă, dau, iată, împreună, cele mai bune rezultate!

Gheorghe Rotar:Despre voleiul blăjean s-a scris mult în ultima perioadă. Avem echipa etalon, echipa fainon, singura din Transilvania care a câștigat campionatul la volei feminin. Parcursul european l-am început timid, dar de la an la an am adăugat cărămizi importante. În Europa se vorbește frumos despre noi, că Blajul reprezintă cea mai mare supriză a ultimului deceniu. Mulțumesc public domnului Necșulesu, care în 7 ani de zile a fost un sponsor statornic, iar în momentul când am aflat că am primit organizarea Final Four-ului, primul om pe care l-am sunat a fost el: Jidvei trebuie să fie cu noi! Iar răspunsul său a fost prompt, pentru Blaj, pentru Zona Târnavelor, pentru așa ceva: DA. Și astfel compania Jidvei, cu capital integral românesc, din zona Târnavelor este sponsorul de Platină al Champions League. Ne luptăm cu echipe cu bugete de 8-12 or mai mari decât al nostru, dar sper să jucăm finala, e un obiectiv îndrâzneț, pe care îl asumăm”.

Claudiu Necșulescu:Grupul Jidvei a susținut sistematic valorile din zona Târnavelor și din Alba. Definiția voleiului, cu cei patru vectori: creativitate, spontaneitate, estetică și îndemânare, este cea mai importantă pentru dezvoltarea unei societăți sănătoase. Final Four-ul reprezintă un pas major pentru voleiul românesc, un eveniment deosebit în an centenar, iar acest parteneriat este o mare bucurie și o mare provocare pentru compania Jidvei.

Volei Alba Blaj are un buget cifrat la 1,1 milioane de euro în această ediție, iar organizarea Final Four-ului Champions League de la București este estimată la 300.000 de euro.

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

Programul competiției:

*sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul;

*duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.

YouTube video

Revenim cu mai multe fotografii și video

[nggallery id=5500]

[nggallery id=5499]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea