FOTO, VIDEO| S-a redeschis ”piscina” de la intrare din Alba Iulia, cu o zi înainte de ridicarea restricțiilor: Zona de la gară, inundată după ploaia torențială

S-a redeschis ”piscina” de la intrare din Alba Iulia, cu o zi înainte de ridicarea restricțiilor. După vechea regulă, la fiecare ploaie mai serioasă, zona de la gară a fost inundată după ploaia torențială de sâmbătă seara.

ELIT

Cele mai puternice inundații după ploaia de sâmbătă seara au fost înregistrate pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, aproape de gară și cimitir, unde apa a acoperit partea carosabilă și a îngreunat circulația malinilor care treceau prin zonă.

Astfel de situații au mai fost întâlnite și anii trecuți, când străzi principale sau secundare au fost inundate după ploi puternice, iar oamenii și-au arătat nemulțumirile publicând fotografii și filmări pe rețelele de socializare.

Județul Alba se află sub avertizare cod portocaliu, fiind semnalate descărcări electrice și averse de ploaie ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...