Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr.9 din Alba Iulia, în vizită la ISU Alba. Pompierii le-au prezentat tehnica din dotare

Mădălina Opriș

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

” PRIETENII NOȘTRI, POMPIERII!” – Miercuri, 10.04.2019, preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr.9 din Alba Iulia, în cadrul parteneriatului educațional cu ISU, și-au vizitat prietenii pompieri.

Marți, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” Alba a fost vizitat de către preşcolarii însoţiţi de cadre didactice din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr.9.

Personalul Detaşamentului de Pompieri le-a prezentat acestora autospecialele de intervenţie şi principalele misiuni ale pompierilor, spre încântarea copiilor.

YouTube video

Copiii s-au bucurat de exerciţiul de stingere a incendiului, dar şi de sfaturile care le-au fost date de către pompieri.

Parteneriatul vizează formarea unor valori şi atitudini concentrate pe grija pentru viaţa personală şi a celorlalţi, precum şi preocuparea pentru ocrotirea mediului înconjurător, prevenirea şi limitarea efectelor diferitelor situaţii de urgenţă.

[nggallery id=6976]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ceartă între două vârstnice din Alba Iulia: Mai multe ghivece de flori au fost distruse. A fost emis ordin de protecție

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Ceartă între două vârstnice din Alba Iulia: Mai multe ghivece de flori au fost distruse. A fost emis ordin de protecție La data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 13.30, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 76 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea