Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| POTOP în Apuseni: IMAGINI cu efectele DEVASTATOARE ale inundațiilor de la Ocoliș. Zeci de gospodării distruse sau avariate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| POTOP în Apuseni: IMAGINI cu efectele DEVASTATOARE ale inundațiilor de la Ocoliș. Zeci de gospodării distruse sau avariate

Natura s-a dezlănțuit joi după masa, la Ocoliș, în urma codului roșu de fenomene meteorologice extreme.

Pârâul din Ocoliș a fost cauza unor dezastre cum rar sunt întâlnite în județul Alba, astfel mai multe case și gospodării au fost afectate.

YouTube video

După cum se poate observa din imagini, o mașină este încă prinsă în nămolul format în urma inundațiilor.

Bilanțul ISU arată că 2 – 3 de case au fost distruse, 15 – 20 de case au fost grav avariate și au fost evacuate 15 – 20 de persoane, la rude și vecini, din casele distruse sau avariate.

De asemenea, pompierii militari din cadrul ISU Alba au intervenit în localitatea Ocoliș, pentru evacuarea unei femei gravide cu contracții.

Transportul acesteia a fost realizat pedestru, cu ajutorul tărgilor până la drumul național având în vedere faptul că drumul județean care face legătura cu comuna a fost distrus de viitură.

Totodată, alte două persoane de aproximativ 70 de ani rămase blocate în podul casei, casa fiind fisurată, au fost salvate de către pompierii militari.

La nivelul ISU Alba, tot personalul din tură liberă a fost alertat pentru suplimentarea forțelor și se deplasează în acest moment spre zonele afectate astfel: 8 ofițeri și 41 de subofițeri cu 10 motopompe transportabile și 3 motopompe remorcabile, precum și o barcă Pneumatică.

[nggallery id=8190]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea