FOTO-VIDEO| Poliția în acțiune, pe bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia: Se verifica respectarea ordonanţelor militare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mai mulți cetățeni au fost surprinși de polițiștii din Alba Iulia, pe bulevardul Transilvaniei, pe o bancă, povestind și după cum se vede în imagini, consumand băuturi alcoolice, desi starea de urgență și ordonanțele militare interzic ieșitul din casă, dacă nu este în caz de necesitate, la fel cum interzis este și consumul de alcool în locuri neamenajate.

„Poliția are dreptate, își face datoria, noi suntem vinovați, am greșit și o să ne vină amenda acasă”, a spus unul dintre cetățeni.

ELIT

Cei patru cetățeni vor fi sancționați pentru consum de alcool în locuri neamenajate și pentru nerespectarea ordonanței militare nr. 3.

Ordonanţa militară nr. 3 prevede extinderea restricţiilor de circulaţie impuse persoanelor şi între orele 6,00 – 22,00, cu unele excepţii. Totodată, prevede că persoanele care au vârsta de peste 65 de ani vor putea părăsi locuinţele doar între orele 11,00 şi 13,00, tot cu excepţii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419