Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Pilotul albaiulian Tudor Pop, două clasări pe podium la Alba Iulia Super Rally 2023: „Va urma, este doar începutul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Pilotul albaiulian Tudor Pop, două clasări pe podium la Alba Iulia Super Rally 2023: „Va urma, este doar începutul”

Pilotul albaiulian, Tudor Pop a încheiat etapa a doua a Campionatului Național Super Rally 2023, de la Alba Iulia, de două ori pe podium.

Adrian a concurat din partea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia și a fost unul dintre cei patru piloți din Alba care a luat startul la Alba Iulia Super Rally 2023.

YouTube video

La volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, Tudor s-a clasat pe locul III la Clasa 2 și la Clasa 2B cu timpul de 3.35,166.

„O etapă superbă din toate punctele de vedere. Am promis că va rămâne cel puțin o cupă la Alba Iulia și au râmas chiar două. Va urma, nu ne oprim aici și cu siguranță vor veni și clasări mai bune”, a declarat Tudor Pop.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea