Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Peste 700 de campioni lătrăcioși cuceresc Cetatea Alba Carolina, în cadrul Royal Crown Trophy

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul din cele mai mari evenimente chinologice din România se întâmplă din nou: Expoziția Chinologică Internațională Royal Crown Trophy are loc în aceste două zile de weekend (10-11 august 2019), la Alba Iulia.

Performanțele și pedigree-ul se văd cel mai bine în ring. Aplauzele, în jurul ringului. Campioni din cele mai importante rase dau din codițe în Cetate, la Alba Iulia, la Royal Crown Trophy. Câini cu certă valoare chinologică din țări europene se întâlnesc pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/1306798406167678/

Evenimentul din acest an se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România.

Traseul de Nord, între Piața Romană și Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina devine pentru doua zile locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie. Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală.

În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

Programul Royal Crown Trophy 2019:

CAC – 10 august 2019 / CACIB – 10 august 2019 / CACIB – 11 august 2019

10:00 – Deschiderea expoziției / 17:00 – Deschiderea expoziției / 10:00 Deschiderea expoziției
10:00 – Arbritraj la ring / 17:00 – Arbitraj la ring / 10:00 – Arbitraj la ring
20:00 – Junior BIS & BIS CAC / 20:00 – Best in Show CACIB / 14:00 – Best in Show CACIB & Supreme BIS 10-11 august 2019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea