Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Peste 20.000 de măști de protecție simple, măști N95 și 2000 de combinezoane, primite de la chinezii din Provincia Gansu, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 04 aprilie 2020, la ora 10.30, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia au ajuns 2000 de măști de protecție N95, 2000 de combinezoane și 20.800 de măști de protecție simple.

Materialele sanitare și de protecție sunt oferite Consiliului Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul, de către Provincia Gansu, înfrățită cu județul nostru.

YouTube video

Sub sloganul „PRIETENIILE ÎNMULȚESC BUCURIILE ȘI ÎMPĂRTĂȘESC NECAZURILE”, reprezentanții Consiliului Județean au anunțat gestul solidar din partea „fraților” noștri chinezi.

„În această perioadă dificilă, în care nevoia de echipamente medicale și de protecție este strigentă, Provincia Gansu, înfrățită cu județul Alba, ne întinde o mână de ajutor și ne trimite materiale de protecție.

Provincia Gansu a făcut eforturi neîntrerupte în lupta sa cu boala, pentru a asigura siguranța localnicilor și a cetățenilor străini. Până în data de 16 martie, la ora 20.00, nu existau cazuri noi de localnici confirmați sau suspectați, ci doar 42 de cazuri venite din altă parte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea