FOTO/ VIDEO: Pericol de EXPLOZIE la Pâclișa? Mai multe echipe de la furnizorul de gaz efectuează lucrări de intervenție, de câteva ore

Amplă desfășurare de forțe de intervenție, de la compania Delgaz Grid (fosta E.On), luni seara, în cartierul Pâclișa din Alba Iulia. Se pare că se acționează pentru remedierea unei avarii semnificative la o țeavă de gaz, care a necesitat inclusiv îndepărtarea asfaltului și lucrări de excavație în zonă.

avarie gaz Paclisa004Defecțiunea s-a produs pe str. Carpenului, în apropiere de Căminul Cultural, în zona imobilelor cu numerele 123, 127 și 129. Se lucrează de mai multe ore iar angajații companiei depun eforturi pentru îndepărtarea oricărui pericol, însă localnici sunt neliniștiți deoarece, în zonă, persistă un miros specific puternic.

ELIT

UPDATE: Contactat de ziarulunirea.ro, reprezentantul Delgaz Grid a explicat că este vorba despre lucrări de reparații survenite în urma verificării periodice a rețelei.

”Urmare a operaţiunilor de verificare periodică a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, echipele companiei Delgaz Grid au efectuat astăzi, 23 ianuarie a.c., pe strada Carpenului din localitatea Păclişa judeţul Alba, lucrări de reparaţii.  Alimentarea cu gaze naturale decurge normal, nu sunt imobile sistate”, a precizat acesta.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ioan 23 ianuarie 2017 at 23:26

Prosteala maxima :))) auzi ca pericol de explozie …fisurile aici sunt de 100 de ani si acum dupa explozia de la micesti hopa ca ce mare e pericolul

Eu 24 ianuarie 2017 at 0:54

A murit Dan Adamescu

fane de la sifoane 24 ianuarie 2017 at 9:48

s-apai ce-i? crapa oamenii zilnic, si se nasc altii…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...