Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Pericol de EXPLOZIE la Pâclișa? Mai multe echipe de la furnizorul de gaz efectuează lucrări de intervenție, de câteva ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amplă desfășurare de forțe de intervenție, de la compania Delgaz Grid (fosta E.On), luni seara, în cartierul Pâclișa din Alba Iulia. Se pare că se acționează pentru remedierea unei avarii semnificative la o țeavă de gaz, care a necesitat inclusiv îndepărtarea asfaltului și lucrări de excavație în zonă.

Defecțiunea s-a produs pe str. Carpenului, în apropiere de Căminul Cultural, în zona imobilelor cu numerele 123, 127 și 129. Se lucrează de mai multe ore iar angajații companiei depun eforturi pentru îndepărtarea oricărui pericol, însă localnici sunt neliniștiți deoarece, în zonă, persistă un miros specific puternic.

UPDATE: Contactat de ziarulunirea.ro, reprezentantul Delgaz Grid a explicat că este vorba despre lucrări de reparații survenite în urma verificării periodice a rețelei.

”Urmare a operaţiunilor de verificare periodică a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, echipele companiei Delgaz Grid au efectuat astăzi, 23 ianuarie a.c., pe strada Carpenului din localitatea Păclişa judeţul Alba, lucrări de reparaţii.  Alimentarea cu gaze naturale decurge normal, nu sunt imobile sistate”, a precizat acesta.

YouTube video

[nggallery id=3299]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea