FOTO, VIDEO| O stradă importantă din Alba Iulia va fi complet modernizată. Va avea inclusiv pistă pentru bicicliști  

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Strada Aurel Vlaicu din Alba Iulia a intrat, recent, în proces de reabilitare, lucrările urmând să fie terminate, conform contractului încheiat cu SC Florea, în ianuarie 2017.

Aurel Vlaicu Alba Iulia09Pe strada Aurel Vlaicu din Alba Iulia se va amenaja și o pistă pentru bicicliști.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Strada Aurel Vlaicu din Alba Iulia, paralelă cu Bulevardul Horea, va beneficia de reparație capitală. Se va reface partea carosabilă, trotuarele, se vor schimba bordurile, iar sistemul de iluminat va fi modernizat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Săptămâna această muncitorii au spart trotuarele și au scos o parte din borduri.

Lucrările se derulează în baza unui contract încheiat cu SC Florea în decembrie 2014, care a cuprins mai multe străzi între care și Toporașilor și fosta stradă Pavlov.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Dana 2 iunie 2016 at 17:53

Am vazut deja cum arata si pista de pe strada primarului proaspat reabilitata, e ocupata de masinile parcate pe trotuar.

fane de la sifoane 3 iunie 2016 at 9:04

la fel e si pe strada Crisan, cea din spate de la arhivele nationale. pista de biciclisti la care inca se lucreaza e ocupata de masini.. Mai mult acolo e un individ ce are in curte atelier auto… dar strada a fost mereu plina de tot felul de rable depozitate acolo..

gigi 4 iunie 2016 at 21:08

va fi ca strada TOPORASILOR, zona Mircea Hava, benzi auto inguste, 2 minitrotuare si o MARE pista de biciclisti (parcare auto)

Comentariile sunt oprite