Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. O fetiță de șase ani ar fi fost mușcată de un câine periculos, pe o stradă din municipiul Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

O fetiță de șase ani ar fi fost mușcată, în acest weekend, de un câine, rasa Pitbull, pe o stradă din municipiul Blaj, potrivit unor postări pe rețeaua de socializare Facebook.

”Fetița de aproape 7 ani, mușcată de un Pitbull tânăr in Ciufud, Blaj, județul Alba! Fetița a fost muscată pe strada, în fata unui magazin alimentar! Părinții fetiței cer doar asigurarea câinelui pentru siguranța tuturor, mai ales că vorbim de o rasa de câine cu un istoric sângeros!”, este mesajul postat duminică pe Facebook.

În mai puțin de 24 de ore, postarea, imaginile și filmulețul au strâns peste 100 de distribuiri, iar internauții își arată indignarea față de indolența stăpânilor, care plimbă câini periculoși fără botniță și lesă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea