Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: O familie din Alba Iulia, formată din 3 generații de dansatori, va participa la emisiunea ”Românii au talent”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Familia Chirilă din Alba Iulia – dansatori de mai multe generații care au făcut din arta ce-i pasionează un mod de viață – a fost selectată pentru a participa la emisiunea ”Românii au talent”, difuzată la ProTV.

„Vanatorii de talent” ai televiziunii au petrecut cu ei o zi întreagă și au concluzionat: ”Am cules creativitate, originalitate și multă emoție. Transilvănenii pun pasiune în ceea ce fac și nu dau greș aproape niciodată”.

”În Adreal, se transmite de la tată la fiică, de la bunică la nepoată. Pe scurt, trei generații, o singură echipă. Pentru famlia Chirilă, dansul este mai mult decât profesie sau o sursă de venit. Este pasiunea care va ajunge pe scena de la ”Romanii au Talent” – scrie publicația stirileprotv.ro

„Toți 5 suntem pe rigul de dans. Suntem admirați și asta îmi dă o senzație foarte mișto. Pentru familia mea, participarea la „Românii au Talent” cred că va fi o experiență foarte plăcută și ceva nou în viața noastră”, a spus Bianca Chirilă.
Mai multe despre viata și pasiunea albaiulienilor care vor dansa în cel mai cunoscut concurs de talente din România puteti afla din video de mai jos:

[nggallery id=2480]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea