Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| NINGE în Apuseni: Prima zăpadă s-a așternut la cota 1.400

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primii fulgi de nea au căzut duminică în zona de munte a județului Cluj. Meteorologii anunță vreme deosebit de rece pentru această perioadă a anului.

Imagini live de la Vlădeasa puteți vizualiza AICI!

A nins duminică dimineață în satul Rogojel din comuna Săcuieu. Primii fulgi de zăpadă au căzut la Cabana Vlădeasa, la cota 1400.

Vremea rece a venit mai repede anul acesta, în zona muntoasă a județului. Este prima ninsoare din acest sezon, iar meteorologii anunță că vremea se menține rece mai multe zile.

Vreme neobișnuit de rece în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri trei avertizări meteo Cod galben. Alertele sunt în vigoare de vineri până duminică și anunță vremea severă, cu ploi torențiale, vijelii și grindină. Duminică, toată țara va fi sub avertizare de vânt puternic, cu rafale de 75 km/h.

La munte la sunt așteptate de mâine precipitații mixte de lapoviță și ninsoare. Ușor simțim cum se apropie iarna. În restul zonelor va ploua mult, temperatura va scădea, iar noaptea se vor înregistra chiar 2-3 grade în depresiuni.

În vestul, nordul și centrul țării, temporar va ploua, iar în regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină și vijelii.

În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Pe parcursul zilei de duminică aria ploilor se va restrânge spre regiunile nordice și centrale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea