Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Nebunie şi nervi de Black Friday la magazinul Flanco din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de persoane din Alba Iulia s-au înghesuit vineri dimineaţă, la magazinul Flanco din cartierul Cetate, pentru reducerile de Black Friday. Nici de această dată nu au lipsit nervii, injuriile îmbrâncelile şi nemulţumirile clienţilor. Odată intraţi în magazin, majoritatea persoane în vârstă, s-au grăbit să pună mâna pe produse reduse: televizoare, tablete, telefoane, maşini de spălat şi alte electrocasnice.

Magazinul a devenit plin până la refuz în jurul orelor 11.30, când un autobuz STP a oprit în staţia din faţa magazinului Flanco şi aproximativ 30 de persoane au intrat în dorinţa de a prinde cele mai mici preţuri.

Reducerile între 25% – 36% s-au aplicat la majoritatea produselor de pe rafturi, atât comercianţii cât şi consumatorii reuşind să iasă în câştig după această zi. Comercianţii pentru că vând o cantitate mai mare cu un profit mai mic, iar consumatorii pentru că pot alege produse mai ieftine.

[nggallery id=718]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea