FOTO, VIDEO| Ministrul Dezvoltării în vizită pe șantierul de la Băile Sărate, Ocna Mureș, aflate in construcție

După ce marți s-a aflat în vizită la Alba Iulia, un eveniment în cadrul căruia s-au semnat 6 contracte de finanțare a unor proiecte în valoare de peste 40 milioane euro, prin fonduri nerambursabile, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan s-a deplasat miercuri la Ocna Mureș, pentru a vizita lucrările la Complexul Băile Sărate.

La Ocna Mureș, ministrul a discutat cu primarul Silviu Vințeler, cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba și cu oficialițățile locale, despre stadiul lucrărilor și despre alte proiecte noi pe care le are administrația orașului.

INFORMARE COVID-19

”Băile Sărate”, simbolul orașului Ocna Mureș timp de aproape 100 de ani, prind contur pe zi ce trece, devenind din idee și proiect, o realitate palpabilă.

Lucrările la Băile Sărate au început în toamna anului 2018, stadiul de realizare fiind de peste 60%. Deşi termenul iniţial de construcţie era până în vara anului 2021, constructorul dă dovadă de o mobilizare exemplară, fiind posibilă finalizarea proiectului în cursul acestui an.

Există încă o investiție de 4 milioane de euro, care va amenaja tot ce înseamnă terenul din zona Băilor Sărate,pentru ca turiștii să aibă o imagine plăcută. Va fi un complex sportiv cu terenuri de sport, piste de alergare, piste de bicicletă și tot ce înseamnă peisagistică, arbori, arbuști, gazon și utilități.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...