FOTO, VIDEO| Mesaj RO-ALERT de INUNDAȚII la Aiud: O familie cu un copil de 9 luni evacuată, trenuri blocate și 8 străzi inundate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Natura s-a dezlănțuit în noaptea de luni spre marți în județul Alba, mai exact în Aiud, provocând inundații care au blocat opt străzi și au dus la întreruperea circulației feroviare. ISU Alba a trimis la fața locului 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 bărci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

ELIT

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru evacuarea unei familii compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni, pe strada 1 Decembrie, în municipiul Aiud.

De asemenea la momentul actual în municipiul Aiud sunt inundate 8 strazi, iar circulația feroviară este întreruptă. Două trenuri sunt blocate la km 413+100, au declarat reprezentanții ISU Alba.

Grupa operativă împreună cu Prim Adjunctul Inspectorului Șef s-au deplasat în municipiul Aiud pentru coordonarea intervenției.

S-a transmis mesaj prin RO-ALERT pentru municipiul Aiud privind riscul de inundații înregistrat la nivelul UAT-ului, în special în proximitatea Vaii Aiudului.

Familia evacuată de pe strada 1 Decembrie, din municipiul Aiud este compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni.

Forțele alocate la momentul actual în municipiul Aiud sunt 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 barci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

Acțiunile sunt coordonate de Grupa Operativă, condusă de prim adjunctul inspectorului șef – lt. col. Costea Ovidiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419