Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Mesaj RO-ALERT de INUNDAȚII la Aiud: O familie cu un copil de 9 luni evacuată, trenuri blocate și 8 străzi inundate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Natura s-a dezlănțuit în noaptea de luni spre marți în județul Alba, mai exact în Aiud, provocând inundații care au blocat opt străzi și au dus la întreruperea circulației feroviare. ISU Alba a trimis la fața locului 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 bărci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru evacuarea unei familii compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni, pe strada 1 Decembrie, în municipiul Aiud.

De asemenea la momentul actual în municipiul Aiud sunt inundate 8 strazi, iar circulația feroviară este întreruptă. Două trenuri sunt blocate la km 413+100, au declarat reprezentanții ISU Alba.

YouTube video

YouTube video

Grupa operativă împreună cu Prim Adjunctul Inspectorului Șef s-au deplasat în municipiul Aiud pentru coordonarea intervenției.

YouTube video

YouTube video

S-a transmis mesaj prin RO-ALERT pentru municipiul Aiud privind riscul de inundații înregistrat la nivelul UAT-ului, în special în proximitatea Vaii Aiudului.

Familia evacuată de pe strada 1 Decembrie, din municipiul Aiud este compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni.

Forțele alocate la momentul actual în municipiul Aiud sunt 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 barci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

Acțiunile sunt coordonate de Grupa Operativă, condusă de prim adjunctul inspectorului șef – lt. col. Costea Ovidiu.

[nggallery id=7953]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea