FOTO-VIDEO: Marşuri, polka, valsuri, imnuri şi dansuri cu majorete, în ultima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară de la Alba Iulia
Cea de-a doua şi ultima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară de la Alba Iulia a adus pe scena din Piaţa Cetăţii trei formaţii de fanfară din Alba şi Cluj şi bineînţeles pe majoretele de la Arieşul Ritmic din Câmpeni, care prin dansurile lor pline de graţie, ritm şi energie au adus plus valoare evenimentului.
Muzică de promenadă valsuri, prelucrări tradiţionale şi de big band ale diverşilor compozitori precum Iosif Iovanovici sau alţii, polka, marşuri şi imnuri, cu toate acestea le-au încântat auzul şi sufletele albaiulienilor Fanfara din Petreşti – Alba, dirijor Ioan Mureşan, Fanfara “Promenada” din Câmpia Turzii, dirijor Sorin Sălăjan şi Fanfara Judeţului Alba – dirijor Coriolan Honcaş.
Prestaţia fanfarelor a fost aplaudată la scenă deschisă de albaiulienii, care în ciuda vremii de afară au rămas până la sfârşitul spectacolului.
La final, au primit trofee şi diplome toate fanfarele participante, acestea fiind înmânate de Daniela Floroian – directoarea Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman.
„Rugămintea mea este doar un minut să mai rupeţi din timpul dumneavoastră şi să le mai daţi câteva perechi de palme (aplauze – n.a.) acestor oameni minunaţi. Le merită cu prisosinţă. Ne-au bucurat în acest weekend”, i-a îndemnat pe cei prezenţi preşedintele CJ Alba, Florin Roman.
Vă prezentăm mai jos câteva imagini foto-video de la eveniment:
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Tichete casnice 2024 | Cine poate fi beneficiar sau prestator casnic. Condiții pentru beneficiari și prestatori casnici. Termenul de utilizare sau valorificare a tichetelor casnice
Tichete casnice 2024 | Cine poate fi beneficiar sau prestator casnic. Condiții pentru beneficiari și prestatori casnici. Termenul de utilizare sau valorificare a tichetelor casnice Tichetele de activități casnice, destinat atât beneficiarilor de activități casnice la achiziționare, precum și prestatorilor de activități casnice după primirea acestora și prevederile privind tichete de activități casnice au fost […]
Secțiune Articole Similare
-
Sănătatea și naturăacum 4 zile
Varza murată – sursă de probiotice şi singurul aliment vegetal care conţine vitamina B12
-
Sănătatea și naturăacum 3 zile
Alunele de pădure îmbunătăţesc performanţa intelectuală
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
16 septembrie – Leul este instituit ca monedă a țării. Istoria monedei naționale
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
18 septembrie – Ziua Mondială a Geologilor. Rezultatele cercetărilor geologiei românești, remarcate pe plan mondial
-
Opinii - Comentariiacum 20 de ore
20 septembrie 1866: S-a născut marele poet transilvănean George Coșbuc
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
16 septembrie „Ziua europeană de prim ajutor”: şi tu poţi să salvezi vieţi! A ști sau a nu fi