FOTO-VIDEO: Marşuri, polka, valsuri, imnuri şi dansuri cu majorete, în ultima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară de la Alba Iulia

Festivalul Muzicii de Fanfara 2013 la Alba Iulia02Cea de-a doua şi ultima seară a Festivalului Muzicii de Fanfară de la Alba Iulia a adus pe scena din Piaţa Cetăţii trei formaţii de fanfară din Alba şi Cluj şi bineînţeles pe majoretele de la Arieşul Ritmic din Câmpeni, care prin dansurile lor pline de graţie, ritm şi energie au adus plus valoare evenimentului.

Muzică de promenadă valsuri, prelucrări tradiţionale şi de big band ale diverşilor compozitori precum Iosif Iovanovici sau alţii, polka, marşuri şi imnuri, cu toate acestea le-au încântat auzul şi sufletele albaiulienilor Fanfara din Petreşti – Alba,  dirijor Ioan Mureşan, Fanfara “Promenada” din Câmpia Turzii, dirijor Sorin Sălăjan şi Fanfara Judeţului Alba – dirijor Coriolan Honcaş.

Elit ELIT

Prestaţia fanfarelor a fost aplaudată la scenă deschisă de albaiulienii, care în ciuda vremii de afară au rămas până la sfârşitul spectacolului.

La final, au primit trofee şi diplome toate fanfarele participante, acestea Festivalul Muzicii de Fanfara 2013 la Alba Iulia82fiind înmânate de  Daniela Floroian – directoarea Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman.

„Rugămintea mea este doar un minut să mai rupeţi din timpul dumneavoastră şi să le mai daţi câteva perechi de palme (aplauze – n.a.) acestor oameni minunaţi. Le merită cu prisosinţă. Ne-au bucurat în acest weekend”, i-a îndemnat pe cei prezenţi preşedintele CJ Alba, Florin Roman.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini foto-video de la eveniment:

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325