Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Lucrările la restaurantul KFC din Alba Iulia, aproape finalizate. Logo-ul, iluminat pe timp de noapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările de amenajare a spațiului la restaurantul KFC din centrul comercial Alba Mall sunt aproape finalizate, însă cu toate acestea nu este posibilă deschiderea până la 1 Decembrie. După cum arată spațiul sunt mari șanse să fie imediat după.

Miercuri seara, logo-ul brandului, amplasat în două locuri, pentru a fi vizibil și din stradă, de șoferi, era iluminat, iar pe ușa de la intrare era pus ”închis”. Înăuntru, unde se aflau și câțiva angajați, luminile erau aprinse.

Reprezentanții lanțului de restaurante au ales să deschidă restaurantul în locația în care a funcționat reprezentanța Peugeot, la ieșire din mall, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

Spațiul este generos și există, de asemenea, posibilitatea înființării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

https://youtu.be/ybp9cHlB5EM

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.

În România, KFC are peste 60 de restaurante.

[nggallery id=6488]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea