FOTO. VIDEO| L-ați văzut? Bărbat, suspectat că și-ar fi însușit un telefon mobil dintr-un magazin de bricolaje din Alba Iulia, căutat de polițiști

L-ați văzut? Bărbat, suspectat că și-ar fi însușit un telefon mobil dintr-un magazin de bricolaje din Alba Iulia, căutat de polițiști

Un bărbat este suspectat că ar fi sustras un telefon mobil, profitând de neatenția vânzătorului, dintr-un magazin de bricolaje din Alba Iulia.

Astăzi, 26 februarie, în jurul orei 09.30, administratorul unui magazin de bricolaje de pe strada Bld. Ferdinand din Alba Iulia, a fost victima unui furt. O persoană necunoscută de sex masculin a intrat în magazin și a furat un telefon mobil, profitând de neatenția vânzătorului.

INFORMARE COVID-19

Așa cum se poate observa din fotografiile trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro, bărbatul intră în magazin în jurul orei 09.20, se plimbă și comunică intens cu proprietarul societății comerciale, în scopul de a îi distrage atenția pentru a putea să observe dacă sunt camere și ceva la „îndemână” de furat.

Bărbatul se interesează de mai multe produse din magazin și chiar cumpără câteva fleacuri, dar într-un moment de neatenție, profită de faptul că vânzătorul se deplasează până în depozit și reușește să-i sustragă telefonul de pe un birou și să fugă.

În momentul de față poliția cercetează cazul și îl caută pe suspect.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie sau să sune la numărul de telefon 0740541975 (nr. păgubiților).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...