Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: În 27 mai 2017, Adventure Airsoft Contest, ediția a II-a, la Alba Iulia. Cetatea Alba Carolina ”teatru de război” pentru operațiuni spectaculoase cu mitraliere, grenade, ostatici și lunetiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Alba Iulia se organizează, în 27 mai 2017, a doua ediție a concursului Adventure Airsoft Contest care va aduna la start echipe performante din mai multe județe ale țării.

Evenimentul Adventure Airsoft Contest face parte din noul concept de concurs denumit Patrula Airsoft Romania (PARO) iar una din aceste etape se desfășoară în Cetatea Alba Carolina, organizat de Asociația de Airsoft “Super Daddys” în colaborare cu Primăria Alba Iulia.

”Prima ediție, care a avut loc în 2016, s-a concretizat vizibil anul acesta într-un concurs de airsoft la nivel regional. Astfel, cinci asociații de Airsoft din mai multe județe: Hunedoara (DAC Deva), Alba (Super Daddys), Mureș (Ludus Legio), Brașov (CSABv), Cluj (Renegades), s-au unit sub egida PARO menținând aceeași direcție de joc sportiv, adrenalina în teren și emoția creată de jocul de airsoft și patrulă în adevăratul sens al cuvântului”, spun organizatorii.

Concursul se va desfasura pe toata perioada zilei de sambata 27.05.2017, echipele intrând pe traseu la interval de 30-45 de minute. Concurenții vor avea de trecut mai multe probe cuantificate, în funcție de dificultate, cu un anumit punctaj fiecare.

YouTube video

Probele la care vor concura unele dintre cele mai bune echipe de airsoft din țară sunt:

1. Eliminare cuib mitralieră
2. Cunoștințe acordare prim-ajutor
3. Eliminare ambuscadă
4. Aruncare grenadă
5. Sniper
6. Orientare
7. Eliberare ostatic
8. Transport VIP
9. Probă pușcaș
10.Tir static
11. Probă surpriză

”Având în vedere restricțiile pe care le impune acest sport, de regulă desfășurarea oricărui joc de airsoft are loc departe de ochii publicului, astfel imaginea lui este distorsionată. Evenimentul pe care noi îl organizăm, ajuns deja la ediția a 2-a, este revoluționar din acest punct de vedere, desfășurarea lui fiind transparentă și accesibilă vizual, în cadrul Cetății Alba Carolina. Pe tot parcusul traseului echipele vor fi însoțite de arbitrii care cronometrează și punctează fiecare atelier în parte urmând ca la final să se stabilească câțtigătorii. Se vor premia atat ocupanții locurilor 1, 2 și 3, cât și cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator. Pentru ca publicul să se familiarizeze cu acest sport, pe tot parcursul zilei va fi deschis un atelier de tir gratuit, deservit de jucători de airsoft experimentați. Aici se vor putea executa trageri cu diverse tipuri de replici în diverse modele de ținte și se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD etc. Tot în această zonă vom organiza și un concurs pentru amatori, detalii legate despre probe si premii o sa gasiti pe site-ul evenimentului contest.airsoftsuperdaddys.ro”, precizează organizatorii.

Sursa: contest.airsoftsuperdaddys.ro

[nggallery id=3954]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea