FOTO/ VIDEO/ În 16-17 septembrie: Târg de adopții pentru pui de căței metiși organizat de Asociația Arche Noah Transilvania și Primăria Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O nouă acțiune dedicată salvării câinilor abandonați, organizată de Asociația Arche Noah Transilvania și Primăria Alba Iulia, se va desfășura în zilele de 16-17 septembrie, între orele 12.00 – 16.00, într-un spațiu amenajat pe platoul dintre Piața Cetății și Traseul celor Trei Fortificații (lângă Poarta a III-a a Cetății).

Târgul de adopții este dedicat, de această dată, puiuților aflați în ecarisajul orașului, deci pregătiți-vă să admirați și să luați acasă peste 20 de frumuseți blănoase și lătrăcioase care vă promit prietenia pe viață!

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”O parte dintre sufletele care ne fac viața mai bună, vor fi prezente la târgul de adopții. Vă așteptăm cu mic cu mare să discutăm despre situația câinilor pe care nimeni nu-i vrea pe stradă, pentru a schimba idei, pentru a adopta, pentru a contribui cu ceva la schimbare. Toți cățeii au carnet de sănătate cu deparazitări și vaccinuri la zi, așadar sunt apți sa ajungă la tine acasă. Vino sa-i iei!!!”, este mesajul transmis de unul dintre voluntarii asociației.

Asociația Arche Noah Transilvania este singurul ONG din județul Alba care se implică în mod susținut, de peste 3 ani, în salvarea de la eutanasiere a câinilor abandonați pe străzile municipiului Alba Iulia și încearcă să le facă viața mai ușoară celor ajunși în ecarisaj prin vizite aproape zilnice, donații de hrană și cuști, plata adopțiilor la distanță, promovarea câinilor pentru adopție și găsirea unor stăpâni permanenți.

Asociația a înființat, exclusiv din fonduri proprii, un Centru de adopții pentru câinii fără stăpân. Acesta funcționează în localitatea Vințu de Jos, str. Lucian Blaga nr. 64. De la deschidere și până în prezent aici au fost găzduiți sute de câini abandonați în Alba Iulia, majoritatea dintre fiind adoptați ulterior în străinătate (Germania) dar și în județ și zonele limitrofe.

În imaginile de mai jos puteți vedea o parte dintre puiuții ce vor fi prezentați la Târgul de adopții. Mai multe poze si informații despre activitatea asociației puteți găsi accesând pagina de Facebook Arche Noah Transilvania.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419