Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Fiul primarului din Zlatna, motociclistul Răzvan Ponoran, implicat într-un grav accident: Sunt norocos ca am scăpat cu viață/ Căzătura a fost filmată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul primarului din Zlatna, Răzvan Ponoran, a fost implicat duminică într-un grav accident de motocicletă, la cursa la care a participat, fiind inconștient câteva minute după o căzătură puternică, însă acum este în stare stabilă la Spitalul Floreasca din București.

YouTube video

Răzvan a povestit, miercuri, pe Facebook, că nu s-a terminat tocmai bine pentru el cursa de duminică.

”O mica neatenție la start, fiind distras de mica greseala a lui Cazacu Catalin, m-a facut sa pierd niste poziții serioase si a trebuit să recuperez. Am făcut o cursa frumoasa, cu cap, pana in ultimul tur cand încercam sa ma apar pe „melc”.

O trasa gresita, poate si pe fondul oboselii, încercând să închid repede, am iesit larg si l-am invitat pe pe Alexandru Szekely la atac. Nu am reusit sa deschid gazul suficient de repede si nu am anticipat un contact care m-a costat o cazatura serioasă cu mari pagube la umărul meu si la motocicleta.

Pana la urma sa nu uitam ca este un sport bărbătesc, Alex a fost mai hotarat, am lasat garda jos si am luat un mic KO(nu-mi amintesc nimic de la cazatura pana m-au urcat in salvare).? Sunt optimist si ma gandesc ca oricand putea fi mai grav si sunt norocos ca am scapat cu viata.??”, a scris Răzvan Ponoran.

De asemenea, pilotul i-a mulțumit și soției sale pentru că înțelege cât este de importantă această pasiune pentru el.

”Multumesc din suflet scumpa mea Andreea Ponoran, ca ma iubesti, esti alaturi de mine, m-ai sustinut mereu indiferent de rezultat, înțelegi cat de importanta este aceasta pasiune pentru mine si ma accepti cu ea cu tot.❤

Sunt, sincer, cel mai norocos „pilot” din lume! Multumesc din suflet echipei, mecanicilor si sponsorilor. A fost un weekend plin de satisfacții in care am mers bine din antrenamente pana cu câteva secunde înainte de finish. E dureros dar ne revenim! Felicitări tuturor, sper sa-mi revin cat mai repede si sa ne revedem la start sănătoși!”, a mai scris Ponoran.

[nggallery id=6230]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea