FOTO, VIDEO| Elevă de la Liceul de Arte, din grupul întors din Italia, plasată în CARANTINĂ la secția de infecțioase. Analizele vor fi trimise la Cluj, vineri dimineața

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Elevă de la Liceul de Arte, din grupul întors din Italia, plasată în CARANTINĂ la secția de infecțioase. Analizele vor fi trimise la Cluj, vineri dimineața

Una dintre elevele de la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, care face parte din grupul recent întors din Italia și aflată sub supraveghere la domiciliu, a fost transferată joi seara, în carantină la secția de Sectia de infecțioase și dermato-venerologie a Spitalului Județean Alba.

ELIT

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, eleva este din Teleac și a sunat la 112 după ce timp de 3 zile a prezentat febră de 38 de grade..

Reprezentanții DSP au declarat pentru ziarul nostru că pe parcursul zilei de joi, temperatura pacientei a scăzut sub tratamentul cu antitermice, dar pentru a elimina orice suspiciune și pentru siguranță, s-a luat decizia de a fi transferată în carantină, la infecțioase.

Vineri dimineața, probele vor fi trimise pentru analize la Cluj Napoca. Potrivit medicilor epidemiologi, mai mult ca sigur este vorba de o alarmă falsă. Cu toate acestea, autoritățile competente au luat decizia de a o plasa în carantină, și de a respecta protocoalele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419