Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Doi polițiști din Alba, voluntari la Alba Carolina Bike Race 2022: Cei mai mici bicicliști au învățat regulile de circulație

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Doi polițiști din Alba, voluntari la Alba Carolina Bike Race 2022: Cei mai mici bicicliști au învățat regulile de circulație

Polițiștii din Alba sunt prezenți sâmbătă, 24 septembrie, la cea de-a doua ediție a comperitiei de ciclism Alba Carolina Bike Race.

Printre activități se numără și activitățile cu cei mai mici bicicliști, care repetă, împreuna cu polițiștii, regulile de circulație pe care trebuie sa le respecte.

YouTube video

„Suntem alături de participanții la această competiție, am pregătit câteva activități de educație rutieră care să vină în sprijinul celor care participă la această cursă și ne referim în principal la copii, care împreună cu noi vor repeta câteva reguli de circulație cu bicicleta pe drumurile publice.

YouTube video

Aurelian și Radu sunt colegii noștri care participă ca și voluntari cu motocicletele lor enduro, pentru a asigura traseele în zonele greu accesibile. Suntem alături de participanții la această competiție”, a spus comisarul șef Luminița Prodan, purtător de cuvând al IPJ Alba.

Startul competiției Alba Carolina Bike Race Alba Iulia, un concurs adresat iubitorilor de ciclism montan, s-a dat în această dimineață, iar primii care au plecat în cursă au fost cei de la Invictus, veteranii teatrelor de operațiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea