Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Deschiderea Cărţii de Onoare Jubiliare – „100 de semnături”, la 100 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia are loc marţi, 29 octombrie 2019, începând cu ora 14.00, un ceremonial în cadrul căruia se deschide Cartea de Onoare Jubiliară – „100 de semnături” cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea liceului militar.

În această carte vor semna 100 de persoane care şi-au pus amprenta asupra activităţii colegiului militar. Cartea de onoare va fi deschisă de comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa.

Activitatea va fi urmată de un scurt ceremonial prin care Sala de conferinţe a colegiului va primi numele – „General locotenent Gheorghe Răbăcel”. General locotenent Gheorghe Răbăcel a fost comandant al colegiului militar albaiulian în perioada 1978-1988 şi a avut o contribuţie deosebită în perfecţionarea pregătirii corpului didactic, modernizarea procesului de învăţământ şi a bazei material-didactice dar şi în educarea elevilor militari în spiritul onoarei şi demnităţii militare.

YouTube video

În continuarea programului se va desfăşura Sesiunea de comunicări psihopedagogice şi metodice dedicată Centenarului colegiului militar. Invitat al acestei sesiuni de comunicări este Corneliu Buchholzer, absolvent al promoţiei 1945.

[nggallery id=7540]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație, alături de SVSU Lopadea, cu 1 APIC ca forță alocată, reiese din primele informații transmise de ISU Alba. Citește și: Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea