FOTO-VIDEO: Cum va arăta PARADA MILITARĂ de Ziua Națională 2016 la Alba Iulia. Repetiții cu transportoare blindate și lansatoare de rachete, pe Bulevardul 1 Decembrie

parada-militara-alba-iuliaO paradă militară spectaculoasă va fi organizată și în acest an la Alba Iulia de 1 Decembrie. Repetițiile au început deja în orașul Marii Uniri, iar cei care au trecut miercuri, 30 noiembrie, prin cartierul Cetate, au avut ocazia să vadă în avanpremieră toată tehnica militară care va defila de Ziua Națională a României 2016.

Zeci de autocamioane speciale, transportoare blindate, mașini de luptă, lansatoare de rachete și militari, cadre ale MapN, MAI si SRI  au luat ”cu asalt” Bulevardul 1 Decembrie din oras.

ELIT

Circulația rutieră a fost restricționată, aproximativ o oră, pe Bulevardul 1 Decembrie, pentru buna desfășurare a repetițiilor pentru paradă.

Cititi si Programul Zilei Naționale – 1 Decembrie 2016, la Alba Iulia: Show pirotehnic 3D, paradă militară, concerte Andra&Zdob și Zdub și masă populară cu trei tone de fasole și cârnați

Mihail David - 2020

Parada de Ziua Națională a României la Alba Iulia va începe la ora 13.00.

Un detașament de onoare constituit din peste 600 de militari și peste 65 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informații va participa joi, 1 decembrie, la ceremonia militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, la Alba Iulia.

În dispozitivul de defilare, din partea Ministerului Apărării Naționale, vor lua parte militari aparținând Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Batalionului 136 Geniu „Apulum”/Brigada 10 „Dunărea de Jos”, Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, Centrului 346 Comunicații RMNC.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor fi compuse din pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba și din jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba. La manifestare participă cu efective și tehnică și reprezentanți ai Serviciului Român de Informații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

spetsnaz 30 noiembrie 2016 at 17:58

Sa fim seriosi,astea nu-s parade militare !!! Adevarate parade militare,fac rusii,chinezii,etc,…ptr ca au,ce arata !!! Pai noi romanii,ce sa aratam ??? Tehnica ruginita de acum 1000 de ani ??? Ca sa nu zic de efective,care au fost decimate mai rau,ca intr-un razboi ! Nu degeaba,ne scuipa oricine in cap si ne-au promis rusii ca,in caz de nevoie,ne ocupa in 4 ore !!! Vai de ea tara,…nu mai avem NIMICCCCC,…armata,sanatate,invatamint,sport,biserica(corupta),resurse,ETC. Avem totusi ceva din belsug,MIGRATIE MASIVA !!! Spun statisticile,ca se pleaca din Romania,mai ceva ca-n vreme,de razboi. Somn usor zombii !!!

Eu 1 decembrie 2016 at 16:05

Din pacate penibila, 20 de minute de penibilitate…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...