Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Crima de la Războieni, în care o femeie a fost UCISĂ și îngropată sub un coteț: Suspectul, văduv de doar 4 luni, este cunoscut ca un om bun: Ce spun vecinii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crima înfiorătoare de la Războieni, în care o femeie din Cluj a fost ucisă și îngropată sub un coteț a stârnit indignare, dar și mirare în comunitatea locală, unde suspectul este cunoscut ca fiind un om bun și liniștit, rămas văduv de doar 4 luni.

Potrivit anchetatorilor, victima a plecat de acasă în data de 8 februarie, fiind ucisă în aceeași zi, dar lipsa femeii a fost semnalată abia după 9 zile, respectiv pe 17 februarie. Suspectul, un bărbat de 47 de ani, din comuna Războieni, în urma unui conflict spontan, ar fi lovit victima în cap de mai multe ori cu o secure, lovituri care au dus la decesul acesteia. Cadavrul a fost înfășurat într-o pătură, legat cu sârmă și îngropat sub un coteț, în curtea bărbatului.

YouTube video

Vecinii povestesc cu groază scenele în care polițiștii au descoperit cadavrul femeii, îngropat la câțiva metri de curtea lor. Suspectul se pare că era un om liniștit, bun, după cum spun vecinii, nimănui nevenindu-i să creadă că a fost capabil de asemenea faptă: ”Nu știm ce a fost în capul lui. Nu era cu ceartă, cu scandaluri, nu demult i-a murit soția. Nu s-a gândit nimeni la așa ceva”, spun oamenii.

YouTube video

”Polițiștii s-au întors pe la 10-11 seara, m-au chemat afară și m-au întrebat care e grădina vecinului. Le-am arătat care e, iar unul dintre polițiști a zis că se pare că acolo e îngropat cadavrul. Au așteptat să vină criminalistica din Cluj, iar într-o jumătate de oră s-a umplut aici de polițiști. Au început să sape și au găsit cadavrul. O femeie din Cluj Napoca era îngropată în baracă, în coteț”, povetește un vecin.

YouTube video

”Nimeni niciodată nu s-ar fi așteptat să facă așa ceva. Era pocăit, iar soția i-a murit de 4 luni doar. Așa ceva nu se poate”, spune un alt bărbat.

YouTube video

Reamintim că la data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din  județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

[nggallery id=7773]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea