FOTO/VIDEO: “Bucuria Dansului”, la Alba Iulia. Sportivi din toată țara, la cea de-a VII-a ediţie a Concursului Național de Dans Modern

Paul Voicu - Primar 2020

Costume frumoase, ritm, acrobaţie, eleganţă şi dinamism, sâmbătă, la Sala de Sport a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Concursului Național de Dans Modern “Bucuria Dansului”.  

ELIT

Pentru a şaptea oară, Alba Iulia este gazda acestui eveniment și pentru că în acest an, în prim plan se află aniversarea Centenarului Marii Uniri, organizatorii – Școala de Dans Chirilă din Alba Iulia – a adus în fața publicului albaiulian sportive din toată ţara, dar şi din Republica Moldova.

Mihail David - 2020

Concursul se desfășoară pe categorii de vârstă și genuri de dans cum ar fi – fantezie coregrafică, dans de caracter, dans tematic, dans popular stilizat, hip-hop/street dance, dans clasic, dans contemporan, dans modern/disco/pop și dans cu majorete, în total 112 coregrafii.

La ediția de anul acesta au fost invitate 37 echipe din 16 județe ale țării, reprezentând toate zonele geografice, dar și un invitat special, ansamblul „Moștenitorii” din Nisporeni, Republica Moldova.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia și în parteneriat cu Direcția de Sport și Tineret Alba, Consiliul Judetean Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Crucea Roșie Alba și Poliția Locală.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...