Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Au început lucrările pentru noul magazin LIDL, în centrul municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania germană LIDL a început lucrările pentru cel de-al doilea magazin din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în centru, zona Pieței Sifor.

Odată cu începerea noului an, în centrul municipiului Alba Iulia au demarat timid lucrările pentru ridicarea celui de-al doilea magazin Lidl.

De această dată arhitecții dezvoltatorului au propus o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

YouTube video

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.

Mai mult, potrivit documentației, discounterul german Lidl ar urma să își mute aici birourile și activitatea regională.

Primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

[nggallery id=7670]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea