FOTO, VIDEO| Au început lucrările pentru noul magazin LIDL, în centrul municipiului Alba Iulia

Compania germană LIDL a început lucrările pentru cel de-al doilea magazin din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în centru, zona Pieței Sifor.

INFORMARE COVID-19

Odată cu începerea noului an, în centrul municipiului Alba Iulia au demarat timid lucrările pentru ridicarea celui de-al doilea magazin Lidl.

De această dată arhitecții dezvoltatorului au propus o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.

Mai mult, potrivit documentației, discounterul german Lidl ar urma să își mute aici birourile și activitatea regională.

Primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în luna septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

crt 26 ianuarie 2020 at 13:09

La stadion nu se face?

Petru 26 ianuarie 2020 at 14:14

Nu era bun un parc? Economic nu, dar pentru oraș?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...