Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO/UPDATE/ Accident rutier MORTAL la ieșire din Teiuș spre Aiud: Un bărbat de 37 de ani, din Ponor, care circula pe carosabil, LOVIT de un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri noaptea, pe DN 1, la km 401, la ieșire din Teius spre Aiud. Potrivit IPJ Alba, un bărbat care circula pe partea carosabilă a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului victima a suferit răni grave și este resuscitată de un echipaj medical.

YouTube video

Potrivit polițiștilor, bărbatul se deplasa pe drum, pe direcția Aiud – Teiuș și nu avea elemente de îmbrăcăminte reflectorizante. El a fost lovit de un autoturism înmatriculat în Hunedoara iar în urma impactului pietonul a suferit leziuni grave.

YouTube video

Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportată la spital. Șoferul a fost testat pentru consum de alcool iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: ”La data de 13 martie 2019, în jurul orei 22.30, pe Drumul Național 1, la kilometrul 401, la ieşire din Teiuş spre Aiud, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Ponor, judeţul Alba, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave, iar ulterior a decedat, la spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

[nggallery id=6852]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea