Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Accident MORTAL pe autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș: Un tânăr de 23 de ani a DECEDAT după impactul dintre două tiruri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident MORTAL a avut loc marți dimineața în jurul orei 6.00 pe autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș. Un tânăr de 23 de ani a DECEDAT după impactul dintre două tiruri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier deosebit de grav, produs pe A1, la km. 268, pe sensul Sibiu – Sebeș. Este vorba despre o coliziune între două două tiruri de transport colete, unul condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din jud. Ialomița și unul condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Cluj.

La fața locului a intervenit și ISU Sibiu de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Unul dintre șoferi, a avut nevoie de descarcerare, acesta fiind inconștient și încarcerat. Din nefericire, bărbatul de 23 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața medicul declarând decesul acestuia.

Celălalt șofer în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei exacte care a dus la producerea acestui eveniment.

Traficul este blocat total pe sensul Sibiu – Sebeș, deviat de la km. 254 (ieșire aeroport) la 270 (intrare Săliște) pe DN 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea