Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Accident mortal la ieșire din Aiud spre Mirăslău: Două persoane au decedat după o coliziune frontală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident Aiud15Un grav accident de circulație, soldat cu moartea a două persoane, s-a produs marți dimineața, pe DN 1, la ieșire din Aiud spre Mirăslău.

Potrivit IPJ Alba, un autobuz, după ce a intrat în depășirea unui TIR, a lovit frontal un autoturism marca BMW înmatriculat în Alba care circula, regulamentar, din sens opus.

În BMW erau trei persoane, dintre care două au decedat, iar cealaltă a fost rănită și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În autobuz se afla șoferul și încă o persoană.

Pentru descarcerare și acordarea primului ajutor au intervenit SMURD Aiud și SMURD Alba.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră și 30 de minute, iar coada de mașini s-a întins pe câțiva kilometri, până în municipiul Aiud.

UPDATE: La data de 08.09.2015, în jurul orelor 04.35, pe D.N. 1, la kilometrul 414, în afara localităţii Miraslău, N.T.C., de 28 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autobuz în direcția Aiud – Turda, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare cu remorcă, ce era condusă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, pasager pe scaunul din spate al autoturismului, au decedat, iar un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale grave.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit mați, începând cu ora 04.40 pe DN 1, pe raza localității Miraslău, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocar și un autotren.

În urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața(un bărbat de 46 de ani și o femeie de 50 de ani) și alte trei au fost rănite. Pentru descarcerarea persoanelor și acordarea asistenței medicale de urgență, s-a acționat cu o autospecială complexă de stingere și descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD tip B2.

Echipajele de pompieri și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Alba au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane din autoturism, pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la spital a două dintre persoanele rănite. (V.N.)

[nggallery id=962]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea