FOTO, VIDEO| Accident GRAV în Cluj Napoca: O familie din Alba, rănită după coliziunea dintre două autoturisme

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un accident rutier soldat cu rănirea a 4 persoane a avut loc miercuri în Cluj Napoca, pe str Calea Floresti. Au fost implicate două autoturisme, cauza- circulație pe sensul opus. Cond auto de 21 ani din Baia Mare a pătruns pe contrasens intrând in coliziune cu auto condus de un bărbat de 42 ani din Aiud, care se afla in masina cu soția si fiul lor. Șoferii au fost testati, nu au consumat alcool.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 15.50, ca urmare a unui accident, produs pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, în care se aflau patru persoane, dintre care un minor de 6 ani, care prezentau afecțiuni diverse.

S-a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și extragerea persoanelor din autoturisme, folosind echipamentele din dotare pentru a evita agravarea leziunilor suferite, având în vedere că doi adulți prezentau traumatisme vizibile.

Astfel, au fost predați echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportați la spital copilul de 6 ani cu agitație psihomotorie, o femei de cca 40 de ani cu afecțiuni ușoare, un bărbat de cca 40 cu fractură deschisă la un picior și un bărbat de cca 20 cu suspiciune de fractură la unul dintre brațe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419