FOTO, VIDEO| A început asfaltarea pe DN 75, porțiunea care trece prin orașul Câmpeni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După ce, de mai bine de 50 de ani acest drum nu a mai fost asfaltat, zilele acestea se toarnă covor asfaltic pe drumul care trece prin orașul Câmpeni, urmând ca restul kilometrilor de asfaltat, pe DN75 spre Mihai Viteazu să fie finalizați până la sfârșitul anului acesta

„În anul 2018 am realizat un memoriu semnat de 23 de primari din zona Munților Apuseni, memoriu care a fost depus la Guvernul României de la acea dată, un Guvern PSD care a finanțat multe proiecte ale orașului Câmpeni și ale zonei Munților Apuseni. Prin acest memoriu se solicita asfaltarea celor 3 drumuri naționale din Munții Apuseni :

ELIT

– DN 74 Alba Iulia – Buceș
– DN 74A Abrud – Câmpeni
– DN 75 Arieseni – Câmpeni – Mihai Viteazu

Publicată de Ioan Calin Andres pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Zilele acestea se asfaltează drumul care trece prin orașul Câmpeni, urmând ca restul de asfaltat spre Mihai Viteazu să fie finalizați până la sfârșitul anului acesta, începutul anului viitor. De mai bine de 50 de ani nu au mai fost asfaltate drumurile acestea, fapt care îi împiedica pe unii să ne viziteze zona aceasta frumoasă.
Acum că avem și drumuri, așteptăm doar să treacă perioada de carantinare și să ne bucurăm împreună de tot ce e în jurul nostru. Celor sceptici care au știut să stea pe margine și să-și dea cu părerea le doresc sănătate și înțelepciune!

Toate cele bune, muncim în continuare pentru cetățeni!”, a scris primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419