FOTO, VIDEO| A fost predat amplasamentul pentru pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Investiție de peste 17 milioane de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Miercuri, 22 aprilie 2020, a fost predat amplasamentul pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Contractul de finanțare, în valoare de peste 17 milioane de lei, a fost semnat în 3 februarie 2020.

ELIT

Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean din Alba Iulia va fi o construcție nouă, cu un regim de înălțime subsol + parter + 2 etaje cu o suprafață totală de peste 3.400 mp.

Subsolul va adăposti arhiva spitalului și spațiile tehnice, parterul va fi dedicat ambulatoriului de specialitate, etajul I va fi dedicat secției de femei (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi, iar etajul 2 va fi dedicat secției de bărbați (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi.

Valoarea totală a contractului este de 17,6 milioane lei. Licitația a fost organizată de Compania Națională de Investiții, iar constructorul care se va ocupa de realizarea lucrărilor este Tobimar Construct S.R.L.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419