Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO VIDEO| 8 aprilie: Ziua Internațională a Romilor, marcată la Alba Iulia, prin muzică, dans și socializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

8 aprilie: Ziua Internațională a Romilor, marcată la Alba Iulia, prin muzică, dans și socializare

Astăzi, 8 aprilie, în Municipiul Alba Iulia va avea loc o ceremonie cu muzică, dans și socializare, cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul evenimentului au participat Rareș Buglea, Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Nicolae Bumbu, liderul romilor din Alba Iulia.

„Astăzi, Ziua Internațională a Romilor o sărbătorim într-o nouă locație. Sigur, în centrul atenției sunteți voi, cei care frecventați școala și acest program „Viață nouă în Lumea Nouă” pe care colegii mei de la Direcția Programe, de la Direcția Asistență Socială ne ajută să îl implementăm.

YouTube video

Este foarte, foarte important pentru noi ca voi să vă continuați școala, studiile, și o să vedeți că va fi totul bine în viață.

Pentru părinți, pentru cei care depun eforturi, mulțumiri. Sigur, din păcate, nu am reușit să facem în locația tradițională pentru că sunt șantiere, care sunt tot destinate comunității, dar sperăm că anul viitor, în 8 aprilie, să inaugurăm noul centru multicultural care este pentru dumneavoastră.

YouTube video

Totuși, am zis chiar astăzi, înainte de Duminica Floriilor, o sărbătoare mare, astăzi să sărbătorim împreună, în câteva ore.

La mulți ani romilor din toată lumea. La mulți ani romilor din România. La mulți ani romilor din Alba Iulia”, a transmis Gabriel Pleșa pentru cei aflați la eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea